DE  /  ENG /  RUS

Kokoukset ainutlaatuisessa ympäristössä

 

Näyttelykierros kokouksen yhteydessä?

Tauko virkistää! Asiantuntevien oppaidemme johdolla saatte lyhyessäkin ajassa hyvän kokonaiskuvan museosta. Räätälöimme opastukset aikataulujenne mukaisesti. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Varattavat tilat

Tiloissa on tuntihinnoittelu. Museon aukioloaikojen ulkopuolella klo 17 jälkeen sekä viikonloppuisin ennen klo 10.00 tuntihintoihin lisätään valvontamaksu 20 €/tunti. Esimerkiksi päärakennuksen salin hinta on klo 17.00 jälkeen 60 €/tunti.
Tilavaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@museomilitaria.fi tai gsm 040 450 7479.
 

Päärakennuksen sali, 40 €/tunti

Museon päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa heti lounasravintolan yhteydessä oleva sali tarjoaa hyvät puitteet kokouksille ja pienimuotoisille juhlille. Tilassa on järjestetty kokousten lisäksi syntymäpäiviä, kastetilaisuuksia, muistotilaisuuksia ja luentoja.

Tilaan mahtuu korkeintaan 50 henkeä. Järjestämme kalusteet toiveidesi mukaan. Varusteet: videotykki, valkokangas, tietokone, fläppitaulu, piano.

 

Tykkihalli, 60 €/tunti

Isommille tilaisuuksille sopii tunnelmallinen Tykkihalli, joka on tiloistamme suurin. Kasarmin tallina toiminut rakennus on nykyisin monitoimitila, jossa voit järjestää luennon, konsertin tai vaikka istuvan illallisen.

Tilaan mahtuu pöytiin noin 80 henkilöä ja tuoliriveihin noin 150 vierasta. Akustiikka on hyvä, ja ikkunoista aukeaa upea näkymä ulkonäyttelyalueelle ja Vanajavedelle. Varusteet: 2 x videotykki, 2 x valkokangas, tietokone, äänentoisto, puhujanpönttö, fläppitaulu.

 

 

Auditorio Raikka, 45 €/tunti

Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva elokuvasali on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Salissa on nouseva katsomo, jossa kiinteitä istumapaikkoja on 47. Mahdollisuus lisätuoleihin.

Varusteet: videotykki, valkokangas, blu-ray-soitin, hdmi-liitäntä.