Loading...
Loading...

Kokoukset ja yksityistilaisuudet

Päärakennuksen salissa ja Tykkihallissa

Tervetuloa Museo Militariaan kokouksen tai juhlan merkeissä

Järjestämässä perhejuhlaa? Kesällä 2019 toteutamme tilajärjestelyt edulliseen kampanjahintaan. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Voit järjestää  kokouksen tai muun  yksityistilaisuuden museon päärakennuksen salissa tai Tykkihallissa. Molemmissa on käytettävissä nykyaikainen kokoustekniikka.

Päärakennuksen saliin mahtuu noin 50 henkeä. Isommille tilaisuuksille sopii Tykkihalli, johon mahtuu enintään 150 henkeä. Järjestämme tilan kalusteet toiveidesi mukaan. Museo Militariassa on pidetty seminaarien, yritystilaisuuksien ja konserttien lisäksi onnistuneita perhejuhlia.

Myös päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva elokuvasali on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Salissa on nouseva katsomo, johon mahtuu 47 henkilöä. Elokuvaesityksiä varten on bluray-soitin. Kokoustekniikkaa tilassa ei ole.

Tilajärjestelymaksut

Pohjolasali
30 euroa/tunti

Tykkihalli
50 euroa/tunti

Elokuvasali (Auditorio Raikka)
45 euroa/tunti

Museon aukioloaikojen ulkopuolella aamuisin ja iltaisin tuntihintaan lisätään valvontamaksu 15 euroa/alkava tunti. Esimerkiksi päärakennuksen salin hinta on klo 17.00 jälkeen 45 euroa/alkava tunti.

Tilavaraukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta asiakaspalvelustamme
asiakaspalvelu (at) museomilitaria.fi tai puh. 040 450 7479

Kokouskahvit ja tarjoilut
Kokouskahvit ja muut tarjoilut voit tilata Lounasravintola Militariasta, puh.  050 3477425 tai
tilaukset (at) parolanrosolli.fi.

Tiloihin on anniskeluoikeus, ja tarjoilusta on sovittava Lounasravintola Militarian kanssa erikseen.

Museovierailu kokouksen yhteydessä?
Tauko virkistää! Kokouksen yhteydessä kannattaa tutustua museon näyttelyihin. Asiantuntevien oppaidemme johdolla saatte lyhyessäkin ajassa hyvän kokonaiskuvan museosta. Asiakaspalvelumme antaa mielellään tarjouksen tarpeisiinne sopivasta opastuksesta.

Tervetuloa viihtymään Museo Militariaan!

POHJOLASALI

Museon päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa heti lounasravintolan yhteydessä oleva Pohjolasali tarjoaa hyvät puitteet kokouksille, luennoille ja perhejuhlille. Tilassa on järjestetty kokousten lisäksi syntymäpäiväjuhlia, kaste- ja rippijuhlia sekä muistotilaisuuksia.

TYKKIHALLI

Museon Tykkihalli  on tiloistamme suurin. Nykyisin näyttelytilana ja aiemmin tallina toimineessa rakennuksessa voit järjestää luennon, konsertin tai vaikka istuvan illallisen.

Tilaan mahtuu pöytiin noin 80 henkilöä ja penkkiriveille noin 150 vierasta. Tilan akustiikka on hyvä, ja ikkunoista aukeaa hieno näkymä ulkonäyttelyalueelle ja Vanajavedelle.

MUSEON TERASSI

Militarian terassille paistaa aurinko lähes koko päivän. Terassi on avoinna säistä riippuen huhtikuusta syyskuuhun. Terassilla pääset nauttimaan kesäaikana pullakahvien lisäksi raikkaita juomia oluesta teräviin. Villiviinin katveessa voit lounasaikoina myös lounastaa.

Tilaa uusimmat museon uutiset sähköpostiisi