Loading...
Loading...

Kokoukset ja yksityistilaisuudet

Pohjolasalissa ja Tykkihallissa

Tervetuloa Museo Militariaan kokouksen tai juhlan merkeissä

Voit järjestää  kokouksen tai muun  yksityistilaisuuden museon Pohjolasalissa tai Tykkihallissa. Molemmissa on käytettävissä nykyaikainen kokoustekniikka.

Pohjolasaliin mahtuu noin 50 henkeä. Isommille tilaisuuksille sopii Tykkihalli, johon mahtuu enintään 150 henkeä. Järjestämme tilan kalusteet toiveidesi mukaan. Museo Militariassa on pidetty seminaarien, yritystilaisuuksien ja konserttien lisäksi onnistuneita perhejuhlia.

Tilajärjestelymaksut

Pohjolasali
30 euroa/tunti

Tykkihalli
50 euroa/tunti

Museon aukioloaikojen ulkopuolella aamuisin ja iltaisin tuntihintaan lisätään valvontamaksu 15 euroa/alkava tunti. Esimerkiksi Pohjolasalin hinta on siten klo 17.00 jälkeen 45 euroa/alkava tunti.

Tilavaraukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta asiakaspalvelustamme
asiakaspalvelu (at) museomilitaria.fi tai puh. 040 450 7479

Kokouskahvit ja tarjoilut
Kokouskahvit ja muut tarjoilut voit tilata Lounasravintola Militariasta, puh.  050 3477425 tai
tilaukset (at) parolanrosolli.fi.

Tiloihin on anniskeluoikeus, ja tarjoilusta on sovittava Lounasravintola Militarian kanssa erikseen.

Museovierailu kokouksen yhteydessä?
Tauko virkistää! Kokouksen yhteydessä kannattaa tutustua museon näyttelyihin. Asiantuntevien oppaidemme johdolla saatte lyhyessäkin ajassa hyvän kokonaiskuvan museosta. Räätälöimme opastukset asiakkaan aikataulujen mukaisesti. Ryhmälipun hinta on 6 €/henkilö (vähintään 10 henkeä). Opastukset hinnoitellaan keston mukaan.

Tervetuloa viihtymään Museo Militariaan!

POHJOLASALI

Museon päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa heti lounasravintolan yhteydessä oleva Pohjolasali tarjoaa hyvät puitteet kokouksille ja pienimuotoisille juhlille. Tilassa on järjestetty kokousten lisäksi syntymäpäiviä, kastetilaisuuksia, muistotilaisuuksia ja luentoja.

TYKKIHALLI

Museon Tykkihalli  on tiloistamme suurin. Nykyisin näyttelytilana ja aiemmin tallina toimineessa rakennuksessa voit järjestää luennon, konsertin tai vaikka istuvan illallisen.

Tilaan mahtuu pöytiin noin 80 henkilöä ja penkkiriveille noin 150 vierasta. Tilan akustiikka on hyvä, ja ikkunoista aukeaa hieno näkymä ulkonäyttelyalueelle ja Vanajavedelle.

MUSEON TERASSI

Militarian terassille paistaa aurinko lähes koko päivän. Terassi on avoinna säistä riippuen huhtikuusta syyskuuhun. Terassille pääset nauttimaan kesäaikana pullakahvien lisäksi raikkaita juomia oluesta teräviin. Villiviinin katveessa voit lounasaikoina myös lounastaa.

Tilaa uusimmat museon uutiset sähköpostiisi


captcha