Loading...
Loading...

Yhteistyökumppanit

Välttämätön voimavara

Museo tarvitsee toimiakseen monia aktiivisia yhteistyökumppaneita. Ilman sitoutuneiden kiltalaisten,  ja aktiivitoimijoiden työpanosta ja käsipareja museotoimintaa olisi vaikea pyörittää. Yhteistyökumppanit  myös lisäävät museon tunnettavuutta ja avustavat erilaisissa tapahtumissa ja ideoivat monesti myös uutta toimintaa.

Museo Miliarialle puolustusvoimien tuki sekä yhteistyö muiden aselajimuseoiden sekä Hämeen linnan ja Hämeenlinnan museokentän muiden siviilimuseoiden kanssa on erittäin tärkeää.

Museo Miliarian tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa:  Panssariprikaati, Karjalan prikaati, Hämeenlinnan Seudun Lottaperinneyhdistys ry, Sotaveteraaniyhdistykset, Sotainvalidit, Sotilaspojat, Sotaorvot, pioneeri-, tykistö- ja viestiaselajikillat, Reserviläisyhdistykset, Nuorten kulttuurikeskus ARX, Hämeenlinnan Seudun Maanpuolustusnaiset ry, Sotilaskotiperinneyhdistys, Lions Club Hämeelinna/Linnattaret, Hämeenlinnan keskiaikayhdistys ry sekä monet muut yksittäiset yhdistykset ja henkilöt.

Jos olet kiinnostunut toimimaan museolla esimerkiksi opastehtävissä tai apuna erilaisia tapahtumia järjestettäessä ota rohkeasti yhteyttä museonjohtajaan tai museon henkilökuntaan!

Hämeen keskiaikamarkkinat 2016 A.D.

Tulevat Hämeen keskiaikamarkkinat järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19.–21.8. Armon vuonna 2016. Teemana on Keskiajan merenkulku!
Museo Militaria on yksi yhteistyökumppaneista. Viikonlopun aikana myös museon perusnäyttelyyn pääsee keskiaikaranneketta lipunmyynnissä vilauttamalla ja myös museon kentällä järjestetään tapahtumaan liittyviä näytöksiä.

Tilaa uusimmat museon uutiset sähköpostiisi