Vaihtuvat näyttelymme

Vaihtuvat näyttelyt

Museon vaihtuvissa näyttelyissä esitellään monipuolisesti sotahistoriaan ja maanpuolustukseen liittyviä näköaloja museon kolmen aselajin ulkopuolelta.

Esillä nyt:

• QSO - minulla on yhteys!

Museo Militariassa pääsee kokeilemaan viestitoimintaa koko perheen voimin. Erityisesti lapsille suunnatussa toiminnallisessa osiossa viestitekniikoita esittelee viestikyyhky ”Kuso” (QSO). Seuraa ohjeita ja kokeile rohkeasti! Löydät toimintapisteet päärakennuksen ylimmän kerroksen päädystä.

QSO – on toiminnallinen näyttely, jossa pääsee kokeilemaan viestitoimintaa käytännössä.

Kaikenikäisille sopivassa, erityisesti lapset huomioivassa näyttelyssä viestitekniikoita esittelee viestikyyhky ”Kuso” (QSO). Miltä kuulostaa purkkipuhelin? Entä miltä näyttävät vilkkuvat viestit? Mikä on oravakeppi? Seuraa ohjeita ja kokeile rohkeasti! Löydät toimintapisteet päärakennuksen ylimmän kerroksen päädystä.

Näyttelyn suunnittelu ja toteutus: Museo Militaria
    Kuvitus ja taitto: Annukka Leppänen

Yhteistyössä Panssariprikaati, Sotamuseo ja Etelä-Hämeen Viestikilta ry

Kiitämme tuesta Viestikiltojen Liitto ry:tä.

Päättyneet näyttelyt: