Loading...
Loading...
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museo Militaria 5 vuotta!

2.1.2018 - 7.1.2018

Aloitamme uuden vuoden viettämällä Museo Militarian 5-vuotissyntymäpäiviä. Loppiaisviikon ajan 2.-7.1.2018 kävijöille on tarjolla ilmapalloja, erikoisopastuksia sekä alennuksia pääsylipuista ja museokaupan tuotteista. 

Ohjelma:

Museo Militaria avoinna 2.-7.1.2018 kello 11.00-17.00

Aikuisten pääsylippu juhlan kunniaksi loppiaisviikon ajan 5 e (norm. 8 e) ja perhelippu 15 e (norm. 18 e). Museokortti ja muut lipputuotteet ovat voimassa.

Jaamme ilmapalloja näyttelykävijöille niin kauan kuin palloja riittää.

Erikoisopastukset museon työ- ja varastotiloihin tiistaista perjantaihin 2.-5.1. kello 13.00. Noin tunnin mittaisella opastuksella yleisö pääsee ensi kertaa tutustumaan Museo Militarian yleisöltä suljettuihin tiloihin. Tutkija Samuel Fabrin ja museomestari Ilkka Vahtokari kertovat työstään, esittelevät parhaita paloja näyttelystä ja vievät kävijät kurkistamaan yleisöltä suljettuihin tiloihin. Opastus sisältyy pääsylipun ja Museokortti-asiakkaiden käynnin hintaan, ja se sopii koko perheelle. Opastukselle tulijat saavat lipunmyynnistä pääsylipun, joka luovutetaan oppaalle ennen opastuksen alkua. Kokoontuminen päärakennuksen aulassa. Yhdelle opastukselle mahtuu noin 40 osallistujaa. Opastukselle tulijoille suosittelemme lämmintä ja pölystä piittaamatonta vaatetusta sekä hyviä jalkineita. Kierroksella on portaita ja vaikeakulkuisia paikkoja, joten se ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Museon näyttelyissä kulku on pääsääntöisesti esteetön.

Museokaupassa on tarjolla uutuuksia ja hyviä alennuksia koko viikon ajan.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Militaria_vintti Militaria_vintti_kaiverrukset

Loppiaisviikon erikoisopastuksilla yleisö pääsee kurkistamaan muun muassa museon päärakennuksena toimivan kasarmirakennuksen vintille, jossa on säilynyt vuonna 1924 palveluksessa olleiden varusmiesten tekemiä kaiverruksia. Kuvat: Samuel Fabrin, Museo Militaria.

 

Tiedot

Alkaa:
2.1.2018
Loppuu:
7.1.2018
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Museo Militaria
Vanhankaupunginkatu 19
Hämeenlinna, 13100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 (0) 40 450 7479
Kotisivu:
https://www.museomilitaria.fi

Järjestäjä

Museo Militaria