Loading...
Loading...
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento Kybermaailman pimeä puoli

25.10.2018 18:00 - 19:30

Yleisöluento kyberuhkista

Professori Martti Lehto luennoi Museo Militarian yleisöluennolla torstaina 25.10.2018 klo 18.00 aiheesta “Kybermaailman pimeä puoli”.

Digitalisaation vaikutukset koskevat laajasti yksilöitä, organisaatioita, yrityksiä ja yhteiskuntaa yhteisesti. Siinä on kyse yhteiskunnallisesta prosessista, jossa hyödynnetään informaatioteknologisen kehityksen uusia mahdollisuuksia. Samalla lisääntyvät uhat ja riskit.
Luento käsittelee digiyhteiskunnan muutosta ja siihen liittyviä kyberturvallisuusuhkia, -riskejä ja -mahdollisuuksia. Mitkä ovat digitalisaation muutosvoimat ja kuinka kybervandalismi, -rikollisuus ja -tiedustelu vaikuttavat yksilöön ja yhteiskuntaan sekä kuinka voimme suojautua uhkilta?

Professori, ST Martti Lehto on Jyväskylän yliopiston kyberturvallisuuden professori ja Maanpuolustuskorkeakoulun dosentti. Lehdolla on laaja kokemus kyberturvallisuuden eri osa-alueista ja erityisosaamista kyberturvallisuuden koulutuksesta ja tutkimuksesta. Lehto on ollut laatimassa Suomen kyberturvallisuusstrategiaa. Ennen akateemista uraa Lehto teki pitkän työuran ilmavoimissa tiedustelu-, johtamis- ja kehittämistehtävissä.

Luento järjestetään Museo Militarian Tykkihallissa. Luennolle on vapaa pääsy, ja se kestää noin 1,5 tuntia.
Museon kahvila ja museokauppa ovat avoinna ja päärakennuksen näyttelyihin on vapaa pääsy ennen luentoa klo 17-18.00.

Tervetuloa!

cyberturvallisuus
Professori Martti Lehto.

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2018
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Museo Militaria
Vanhankaupunginkatu 19
Hämeenlinna, 13100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 (0) 40 450 7479
Kotisivu:
https://www.museomilitaria.fi

Järjestäjä

Museo Militaria