Loading...
Loading...

Saavutettava museo

Hämeenlinna. Ihan lähellä

Meille on vaivatonta tulla

Hämeenlinna sijaitsee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, keskellä Suomen kasvukäytävää. Meiltä on vain kolme varttia Tampereelle ja tunti Helsinkiin. Kaupungissa kaikki on lähellä ja helposti saavutettavissa. Matkan kuin matkan kaupungin sisällä taittaa varttitunnissa.

Museo Militaria toimii Linnanniemellä Hämeen linnan välilttömässä läheisyydessä Vanajaveden rannalla. Museolle kävelee keskustasta vartissa ja linnalta muutamassa minuutissa. Paikallisliikenteen linja-autot pysähtyvät 200 metrin päähän.  Linnan kasarmin pihaan kuljetaan Tampereentieltä Vanhankaupunginkatua pitkin. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa sekä henkilö että linja-autoille. Pääsisäänkäynnin vieressä on kaksi pysäköintipaikkaa, jotka on varattu vammaisen pysäkointiluvalla pysäköiville ja veteraaneille.

Museon perusnäyttely on pääsääntöisesti esteetön. Näyttely on kolmessa kerroksessa, ja kerrosten välillä liikutaan hissillä. Ulkonäyttelyalueelle kuljetaan ulkokautta leveästä portista. Henkilökunta neuvoo ja auttaa mielellään liikuntarajoitteisia asiakkaita.

Tilaa uusimmat museon uutiset sähköpostiisi