Loading...
Loading...

Lounasravintola Militaria

Vatsantäytettä museokäynnille

Piristävät kahvit museokierroksen lomassa ja isompaan nälkään maittava lounas

Lounasbuffet tarjoillaan museoravintolassa ma-pe klo 10.30-14.00. Muina aikoina tilauksesta.

Lounasravintola Militaria on avoinna kesä- ja talviaikaan päivittäin. Kahvion vitriinistä löydät sämpylöitä, pikkusuolaista sekä erilaisia pullia ja munkkeja. Viikonloppuisin kahvio on oiva paikka Hämeenlinnan rantareitillä ulkoilevien pysähtyä tauolle kahvittelemaan. Ravintolan miljöö tarjoaa mainion ympäristön pienimuotoisten juhlien järjestämiseen, ja museon Tykkihallista löytyy tila isommallekin vierasjoukolle. Kokousten ja juhlien järjestäminen museon tiloissa käy vaivattomasti, kun varaat ruoka- ja juomatarjoilut suoraan ravintolasta.

Museo Militarian terassille paistaa aurinko lähes koko päivän. Terassi on avoinna säistä riippuen huhtikuusta lokakuulle. Terassilla pääset nauttimaan kesäaikana pullakahvien ja jäätelön lisäksi raikkaita virvoittavia juomia oluesta viiniin. Terassilta kasarmin kentälle ja Hämeen linnalle avautuva näkymä on ainutlaatuinen.

Piha-alueella olevan suuren parkkitilan ansiosta autolla saapuvien on helppo käydä lounaalla Lounasravintola Militariassa. Päivittäin on tarjolla päivän lounaan lisäksi keittolounas, johon kuuluu salatti ja kahvi jälkiruokineen. Lounaspaikkoja ravintolassa on yli 80, joten istumapaikka löytyy ruuhkaisimpinakin hetkinä. Kesäisin voit lounastaa terassilla.

Ravintolapalvelut tuottaa Museo Militarialle Parolan Rosolli.

Yhteystiedot:
PAROLAN ROSOLLI OY
Kauppatie 2, 13720 PAROLA

tilaukset (at)  parolanrosolli.fi
Puh. 050 347 7425
Y-tunnus 2119798-1

Viikon lounaslistan löydät alla olevasta linkistä.
Tervetuloa ruokailemaan!