Loading...
Loading...

Tule meille töihin!

Museo Militaria hakee museomestaria vakituiseen työsuhteeseen

*** Haku on päättynyt! Kiitämme asiasta kiinnostuneita. ***

3.1.2018

Museo Militaria on Hämeenlinnassa sijaitseva kehittyvä sotilasmuseo. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut museo tallentaa, tutkii ja esittelee tykistö-, pioneeri- ja viestiaselajin historiaa. Museo Militaria on Sotamuseon yhteistyömuseo. 

Museo Militaria hakee museomestaria vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Museomestarin tehtävään kuuluu näyttelyiden suunnitteluun ja rakentamiseen, kokoelmien hoitoonkiinteistönhuoltoon ja hankintoihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi museomestari osallistuu Museo Militarian yleisötyön toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen yhdessä museon muiden työntekijöiden kanssa. 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, oman ammattialan työkokemusta, organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja paineensietokykyä sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävän hoitamisessa on hyötyä museoalan työkokemuksestamuseomestarin koulutuksestanäyttelyiden rakentamiseen, näyttelytekniikkaan ja kokoelmatyöhöliittyvästä osaamisesta, puolustusvoimien ja puolustusmateriaalin tuntemuksesta sekä ajokortista (B). 

Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Palkkaus on yksityisten museoiden työehtosopimuksen mukainen. 

Työsuhde alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 24.1.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Museo Militaria/Miia-Leena Tiili, Vanhankaupunginkatu 19, 13100 Hämeenlinna tai sähköpostitse osoitteeseen miia-leena.tiili@museomilitaria.fi. 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun Museo Militariaan perjantaina 2.2.2018.  

Lisätietoa tehtävästä antaa 9.1. ja 17.1. museonjohtaja Miia-Leena Tiili, gsm 044 566 0438, miia-leena.tiili@museomilitaria.fi.