Loading...
Loading...

 

 

Kesän 2019 opastukset

Opastustarjontamme laajenee! Järjestämme opastuksen joka arkipäivä kello 13.00 ajalla 3.6.-30.8.2019 (ei 21.6., 22.8.). Museo Militariaan voit totta kai tutustua myös itsenäisesti, mutta opastuksella näet tiivistetysti parhaat palat ja kuulet kiinnostavimmat tarinat.
Opastusten aiheet vaihtelevat viikonpäivästä riippuen. Opastus sisältyy museon pääsylipun hintaan. Osallistua voi myös aluelipulla, yhteislipulla ja Museokortilla. Mukaan mahtuu noin 30 osallistujaa (ei ryhmille, ryhmien opastusvaraukset tehdään erikseen). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lähtö asiakaspalvelusta. Kesto noin 1 tunti. Tarkempaa tietoa opastuksista ja Museo Militariasta saat asiakaspalvelustamme, gsm 040 450 7479 tai asiakaspalvelu(at)museomilitaria.fi.
 
Maanantai, keskiviikko ja perjantai:

Yleisopastus Museo Militarian päärakennuksen perusnäyttelyyn. Opastus antaa hyvän kuvan Suomen sotahistoriasta, puolustusvoimien kehityksestä ja Museo Militarian toiminnasta. Huom. Juhannusaattona 21.6. museo on suljettu, eikä opastusta järjestetä.

Tiistai:
Menetys ja muisto -näyttelyyn voi tutustua kesätiistaisin oppaan kanssa. Koskettava näyttely kertoo sotilaspapiston työstä ja kaatuneiden huollosta talvi- ja jatkosodassa sekä kaatuneiden omaisten kokemuksista. Lisätietoa näyttelystä täältä.

Torstai:
Linnankasarmin historiaa -kävelykierroksella tutustutaan museota ympäröivään kasarmialueeseen ja sen historiaan. Esiin nousevat Hämeenlinnan kaupungin varhaisvaiheet, venäläinen sotaväki, itsenäisen Suomen armeija sekä vuoden 1918 tapahtumat. Kävelymatkaa kertyy ulkona noin 1,5 km. Reitti on helppokulkuinen muttei täysin esteetön.

Huom. 22.8. klo 13 kävelykierros on peruttu. Kesän viimeinen kävelykierros järjestetään 29.8. klo 13.

Tervetuloa!

Museo Militaria on avoinna 1.5.-31.8.2019 päivittäin kello 10-17 (suljettu 21.6.). Pidätämme oikeuden muutoksiin.

IMG_1436_Militaria_ulkonayttelyalue_Veb