Loading...
Loading...

Lounasravintola Militaria

Vatsantäytettä museokäynnille

Piristävät kahvit museokierroksen lomassa tai isompaan nälkään maittava lounas

Lounasravintola Militaria on avoinna kesä- ja talviaikaan päivittäin.  Kahvion vitriinistä löydät sämpylöitä, pikkusuolaista ja reilu valikoima erilaisia pullia ja munkkeja. Viikonloppuisin kahvio on oiva paikka Hämeenlinnan rantareitillä ulkoilevien pysähtyä tauolle kahvittelemaan. Museon ravintolan miljöö tarjoaa myös oivallisen tilan pienimuotoisempien juhlien järjestämiseen ja museon Tykkihallista löytyy tila isommallekin joukolle.

Lounasbuffet tarjoillaan museoravintolassa ma-pe klo 10.30-14.00. Muina aikoina tilauksesta.

Kokousten ja isompien juhlienkin järjestäminen museon tiloissa käy vaivattomasti, kun varaat ruoka- ja juomatarjoilut suoraan Parolan Rosollilta.

Museo Militarian terassille paistaa aurinko lähes koko päivän. Terassi on avoinna säistä riippuen huhtikuusta lokakuulle. Terassilla pääset nauttimaan kesäaikana pullakahvien lisäksi raikkaita virvoittavia juomia oluesta viiniin sekä jäätelöä. Terassilla voit nauttia myös kesäisestä lounashetkestä.

Piha-alueella olevan suuren parkkitilan ansiosta autolla kauempaakin saapuvien on helppo käydä lounaalla Lounasravintola Militariassa. Päivittäin on tarjolla päivän tuevamman lounaan lisäksi, keittolounas, johon kuuluu myös salatti ja kahvi jälkiruokineen.  Lounaspaikkoja ravintolassa on yli 80, joten istumapaikka löytyy ruuhkaisimpinakin hetkinä.

Yhteystiedot:
PAROLAN ROSOLLI OY
Kauppatie 2, 13720 PAROLA

tilaukset (at)  parolanrosolli.fi
Puh. 050 3477425
Y-tunnus 2119798-1

Viikon lounaslistan löydät alla olevasta LounasReskan linkistä Parolan Rosolli Oy:n  kohdalta
Tervetuloa ruokailemaan!

Museo Militaria_Pohjolasali_katettuna_veb