Loading...
Loading...

Museon tukijat

YRITYKSET JA YHTEISÖT MUSEON TUKIJOINA

Museo tarvitsee toimiakseen aktiivisia yhteistyökumppaneita. Ilman sitoutuneiden vapaaehtoisten, järjestökentän ja yrityskumppaneiden panosta museotoimintaa olisi mahdoton pyörittää. Parhaassa tapauksessa yhteistyö tuo sisällöllistä ja toiminnallista lisäarvoa kaikille osapuolille.

Yritysyhteistyö voi olla jatkuvaa tai hankepohjaista. Sopimuksiin sisältyy aina näkyvyyttä sekä mahdollisuus hyödyntää museon palveluja yrityksen tarpeisiin. Yksityishenkilöt puolestaan tukevat museota niin opastus- ja talkootyössä kuin viestinnän tehtävissä. Museo Militarialle myös puolustusvoimien ja Hämeenlinnan kaupungin tuki sekä yhteistyö muiden sotahistoriallisten museoiden ja Hämeenlinnan museokentän kanssa on erittäin tärkeää.

Jos haluat tukea museota ja olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä museonjohtajaan tai museon henkilökuntaan! Yhteystietomme löydät yläpalkista oikealta.  

Museo Militarian omistajayhdistyksen taustayhteisöt ovat Tykkimiehet ry, Pioneeriaselajin Liitto ry ja Viestikiltojen Liitto ry. Alla olevia logoja klikkaamalla pääset tukiyritysten verkkosivustolle tai facebook -sivuille.

Tilaa uusimmat museon uutiset sähköpostiisi


captcha