TripAdvisor
 
 

Lounasravintola Militaria

Lounasravintola Militaria avattiin Museo Militarian tiloihin tammikuun 2013 alussa. Tykistömuseon uudistuessa Museo Militariaksi uudistettiin myös museon kahvila- ja ravintolapalveluita. Vuoden vaihteessa tehdyssä remontissa museon aulatilat ja kahvio kokivat muodon muutoksen, ennen uudistuneen ravintolatoiminnan aloittamista.Lounasravintola Militaria on avoinna kesäaikaan päivittäin klo 10.00 -17.00. Kahvion vitriinistä löytyy sämpylöitä, pikkusuolaista ja reilu valikoima erilaisia pullia ja munkkeja. Viikonloppuisin kahvio on oiva paikka Hämeenlinnan rantareitillä ulkoilevien pysähtyä tauolle kahvittelemaan.
 

Lounasta ravintolassa on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.00 Piha-alueella olevien suurten parkkitilojen ansiosta autolla kauempaa saapuvienkin on helppo käydä lounaalla Lounasravintola Militariassa. Päivittäin on tarjolla päivän lounaan lisäksi, keittolounas ja salaattilounas runsaasta salaattipöydästämme.  Lounaspaikkoja ravintolassa on yli 80, joten lounaspaikkoja riittää hyvin ruuhkaisimpinakin hetkinä.
 

Museo Militaria tarjoaa tiloja, joissa voidaan järjestää koulutuksia, kokouksia, syntymäpäiviä tai muita juhlia. Sekä Pohjolasali että Tykkihalli  on varustettu ajanmukaisella AV-tekniikalla.  Ravintolasta voit tilata tilaisuuksiin ja kokouksiin tarjoilut pullakahveista illallisiin.  Lounasravintola Militariassa on A-oikeudet, jonka ansiosta saat tilattua ravintolasta koko tilaisuutesi tarjoilut alkumaljoista ja ruokajuomista ruokaan. Aukioloaikojen ulkopuolella ravintola on avoinna tilauksesta.


 

Kuvissa Museo Militarian terassi jolle paistaa aurinko lähes koko päivän. Terassi on avoinna säistä riippuen huhtikuusta syyskuuhun. Terassille pääset nauttimaan kesäaikana pullakahvien lisäksi raikkaita virvoittavia juomia oluesta viiniin sekä tietysti terassilla voit myös arkisin lounastaa. Toinen kuva on Pohjolasalista, jossa tarjottavat on katettu noutopöydälle.
 
Lounasravintola Militarian on avoinna

Lounasravintola Militaria on avoinna syyskaudella ma klo 10-15.00 ja ti-su klo 10-16.00.


Lounas arkisin ma-pe  10.30 -14.00.
Muina aikoina lounasta tarjoillaan tilauksesta.

tilaukset@parolanrosolli.fi

PAROLAN ROSOLLI OY
Kauppatie 2
13720 PAROLA

050 3477425

Y-tunnus 2119798-1